Siavash Mobasheri

Siavash «Sam» Mobasheri (født 10. september 1990), er en norsk-iransk fotballspiller som spiller for KFUM Oslo. Han startet sin junior og seniorkarriere i Valdres FK, hvor han debuterte i 3. divisjon i 2007. Følgende sesong feiret Valdres FK sin opprykk til 2. divisjon. Mobasheri ble i 2008 beskrevet av Oppland Arbeiderblad som „kanskje klubbens største talent, Valdres FKs Doffen-kopi er fra Bagn…“ I den følgende sesongen fikk Mobasheri sin debut i 2 divisjon mot Strømsgodset 2. Han var i tillegg med og bidro til at Valdres FK junior kunne feire sin opprykk til interkrets i 2009.

Mobasheri signerte sin første kontrakt med Elverum Fotball i 2011. Han var fast inventar på laget som rykket opp fra 2. divisjon i 2012. Han fikk sin Adeccoliga debut fra start i første seriekamp borte mot Kristiansund, hvor kampen endte i 3-1 tap for Elverum Fotball. Men sesongen ble ikke som forventet for Mobasheri. Han ble holdt ute av spill resten av sesongen av en belastningskade i lysken. 16. desember 2013 fornyet Mobasheri kontrakten med Elverum Fotball .

Mobasheri meldte overgang fra Elverum Fotball til KFUM Oslo i 2015.